Premis de la Fundació Vila Casas

Enguany la obra de JOSE TOMAS “Lliure” ha estat seleccionada per la fundació Vila Casas com a obra finalista. L’entrega de premis es farà el dia 9 de juny al Museu d’Escultura Contemporània Can Mario de Palafrugell (Girona) i la obra romandrà exposada fins el 25 de novembre del 2018.

“Des del seu naixement, l’any 1998, la Fundació Vila Casas es va proposar com a objectiu la promoció dels creadors contemporanis i la difusió de la seva obra. Amb aquest criteri actualment es convoquen els premis de Pintura, Fotografi¬a i Escultura contemporànies, una plataforma gràcies a la qual podem també incrementar el fons de la nostra col·lecció. Aquests premis són rotatius i es convoquen cada any per disciplina i per museu on està ubicada. Seguint aquest plantejament, el proper any 2018 celebrarem el Premi d’Escultura de la Fundació Vila Casas al Museu d’Escultura Contemporània Can Mario de Palafrugell (Girona)”

Fundació Vila Casas

Premios ArtFAD 2014

La silla “PRAC-TIKA” presentada per José Tomás ha estado seleccionada al premio ArtFad 14 y estará expuesta en el museo del diseño HUB de Barcelona del 25 de junio al 22 de octubre de 2014.

ARTFAD 2014: Premios de Arte y Artesanía Contemporánea

Los premios ARTFAD, de arte y artesanía contemporánea, tienen el objetivo de estimular la búsqueda, la creación y la excelencia en el campo de los oficios artesanales. Unos premios que son el reflejo directo de la idiosincrasia de la A-FAD; Una entidad que tiene como eje vertebrado el hecho de establecer puntos de diálogo entre las diferentes disciplines que conforman el prisma de la creación contemporánea.