josep-tomas-escaparates-2

Aparados amb molt d’art

“Meitat humans, meitat autòmats. Fora i dins. Vestir-se i actuar. No hi ha molt de temps, la vida a tota velocitat”.

Aquesta va ser la inspiració de Josep Tomas per crear el seu nou aparador per a aquesta temporada de tardor, en què, després de l’aturada estival, tornem tots a “arrencar”. Aquesta idea que dins nostre hi ha un engranatge que es posa en marxa només amb despertar i ens acompanya tot el dia. L’engranatge no para i nosaltres funcionem al seu ritme.

Els braços preparats, les mans disposades: Fer, hi ha molt per fer, tot un dia per davant. No parem, tot el dia articulant moviments, la velocitat no disminueix fins que s’acosta el final del dia. Tot això passa dins nostre. Cada dia. Automatitzats.

L’home ben vestit, combinat i en tendència cobreix aquest motor intern. Peces preparades per resistir el dia, el moviment, l’acció i seguir sent elegants: L’altra part del seu aparador. El nostre exterior. Calaixos reciclats que ens ensenyen camises, corbates, fulards… Tot això per aconseguir el perfecte equilibri: Una imatge adequada per a cada situació de la nostra vida.

Josep Tomas ha guanyat durant tres anys consecutius el premi al millor aparador Shopping Line de Barcelona gràcies a la seva creativitat i el seu bon fer. Cada peça del mobiliari està feta amb les seves pròpies mans i moltes hores de dedicació.

Via: CUIDA DE TI. CUIDA TU IMAGEN – “Escaparates con mucho arte”.