Premis de la Fundació Vila Casas

Enguany la obra de JOSE TOMAS “Lliure” ha estat seleccionada per la fundació Vila Casas com a obra finalista. L’entrega de premis es farà el dia 9 de juny al Museu d’Escultura Contemporània Can Mario de Palafrugell (Girona) i la obra romandrà exposada fins el 25 de novembre del 2018.

“Des del seu naixement, l’any 1998, la Fundació Vila Casas es va proposar com a objectiu la promoció dels creadors contemporanis i la difusió de la seva obra. Amb aquest criteri actualment es convoquen els premis de Pintura, Fotografi¬a i Escultura contemporànies, una plataforma gràcies a la qual podem també incrementar el fons de la nostra col·lecció. Aquests premis són rotatius i es convoquen cada any per disciplina i per museu on està ubicada. Seguint aquest plantejament, el proper any 2018 celebrarem el Premi d’Escultura de la Fundació Vila Casas al Museu d’Escultura Contemporània Can Mario de Palafrugell (Girona)”

Fundació Vila Casas

Premis ArtFAD 2014

La cadira “PRAC-TIKA” presentada per Josep Tomás a estat seleccionada al premi ArtFad 14 i estarà exposada al museu del disseny HUB de Barcelona del 25 de juny al 22 d’octubre d’enguany.

ARTFAD 2014: Premis d’Art i Artesania Contemporània

Els premis ARTFAD, d’art i artesania contemporània, tenen l’objectiu d’estimular la recerca, la creació i l’excel·lència en el camp dels oficis d’art. Uns premis que són reflex directe de la idiosincràsia de l’A-FAD; Una entitat que té com a eix vertebrador el fet d’establir ponts de diàleg entre les diferents disciplines, que conformen el complex prisma de la creació plàstica contemporània.